KOLONIHAVEFORENINGEN SUNDSMARK

17. Okt: Container til haveaffald

30. Okt: lukkes for vandet

1.  Nov: Cafe sidste gang for i år

28. Nov: Der er jul i kolonihaven, bestyrelsen arrangerer julehygge, hvor vi  laver juledekorationer, der bliver serveret gløgg og æbleskiver, det eneste man selv skal have med er en skål eller andet man kan lave sin juledekoration i og lys, resten er der.  det starter kl. 13.00 og varer til kl 17.00  og prisen er 50 kr. pr deltager.

Bestyrelsen ønsker jer alle en god sommer

hold øje med vores hjemmeside hvis der skulle komme ændringer.

HAVER BLIVER LØBENDE VURDERET :-)

Er du ved at sælge din have/ havehus kan du bestille en vurdering/ aftale tidspunkt ved at kontakte Vurderings-udvalget:

Mail: sundsmarkvurdering@gmail.com
Da vi ingen vurderings folk har lige pt. får vi hjælp ude fra, og derfor kan i kontakte bestyrelsen hvis skal have en have vurderet.

Har du været havemedlem i flere år og IKKE er ved at sælge din have koster vurderingen Kr. 250,-

Ta' godt imod vurderingsfolkene ... de gør et stykke frivilligt arbejde for at sikre både sælger, køber og haveforeningen 😀

PS:
Som indtrædende havemedlem skal du være opmærksom på at - inden endeligt salg / kontraktskrivning - SKAL haven være vurderet ( køber betaler for vurdering)

FÆLLESARBEJDSDAG 2019

LØRDAG DEN 27. April

SØNDAG DEN 4. AUGUST

LØRDAG DEN 12. OKTOBER

ALLE DAGE ER DET FRA KL 10,00

Kom frisk og glad til en hyggelig dag med andre kolonister fra vores koloni ... i samlet flok går det som en leg

Der vil være forskellige arbejdsopgaver at vælge imellem - ikke alt er hårdt havearbejde og hækklipning - alle kan bidrage ved at give en hånd med.

Håber I møder talstærkt op 😀
Glæder os til en hyggelig dag.

Kolonihaveforeningen Sundsmark

OBS! Alle kolonister har mødepligt til minimum en fælles arbejdsdag årligt - så husk at få afkrydset dit fremmøde. Elite-Kolonister der møder hver gang og haver der sender hele arbejdshold er meget værdsatte.

Containerne er  KUN  opstillet til haveaffald. Der må ikke komme affaldssække i containeren!!! 🤒
Vis hensyn og bak op om det gode initiativ, ved at rydde op efter dig selv omkring containeren og ikke smide andet end haveaffald i containerne.

Der kommer containere den 10-11-12 Maj

18- 19- 20  oktober

LOKALPLAN FOR SUNDSMARK

Klik på link/ hvid tekst nedenfor til Sønderborg kommunes hjemmeside - Her kan du finde lokalplanen for Sundsmark i pdf-format.

SØG EFTER: Lokalplan 4.4-3 eller Sundsmark

God læselyst :-)