LINKS til diverse hjemmesider
Link til Sundeved's hjemmeside
Tillykke til Sundeved havebrugsforening med deres hjemmeside ... her har I muligheden for at kigge lidt over nabohækken 😉
Til inspiration

Fantastisk hjemmeside (på engelsk) ... hvor man kan gå på opdagelse i timevis ... muligvis finde inspiration til ens drømmehave.

En hjemmeside for kolonister

Har du kolonihave eller drømmer du om én? Så bliv medlem og vær med til at dele inspiration om kolonihave og -hus.

SUPER HJEMMESIDE  ... mange gode tips til haven.

D M I
DMI Byveje for Sønderborg. God fornøjelse!
Kolonihaveforbundet af Danmark
Kolonihaveforbundet af Danmarks hjemmeside. God fornøjelse!
Havenyt.dk
Havenyt.dk ejes og drives af Landsforeningen Praktisk Økologi, og ideen bag sitet er, at inspirere flere haveejere til at dyrke mere have på en mere miljøvenlig måde. Alle dyrkningsanvisninger på sitet er miljøvenlige/økologiske, og der kan ikke annonceres for produkter, som skader miljøet.
KeryChip Solceller
KeryChip forhandler solceller, solcellemoduler og tilbehør til private . God fornøjelse!
Komplette GSM/SMS alarmsystemer.
Komplet trådløst alarmsystem, som ringer og sender sms ved alarm.  God fornøjelse!

Standardside har modtaget 3
REFERATER 2018 har modtaget 1