Fællesarbejde 2011

Formanden Mir og cykelbudet Lilian med kolde drikkevarer

Det store bed/ hæk i hjørnet af parkeringspladsen fik den helt store tur - Kig forbi og se det flotte resultat.

Flittige kolonister sørgede for at fylde huller og rive pladsen foran Fælleshuset, mens andre var i gang med at fjerne ukrudt rundt om blomster krukkerne i baggrunden.

Da Fælleshuset var udlejet blev det mundtre køkken flyttet til et telt på "legepladsen" ... her blev der forberedt og serveret ristede hotdogs i frokostpausen. Meta og Susanne er seje - så de fældede ikke en eneste tårer mens de snittede løg.

Vej sjakket på Glentevej - der blev knoklet igennem med at fordele stabilgrus ... de fik lidt hjælp af gummigeden og Willy i baggrunden.

Der rives og skovles igennem på - Flot arbejde, der virkelig har pyntet på det første stykke af Glentevej.

3 flittige kolonister i en kort pause i en af KHF Sundsmark's egne haver. Også her blev der gået til stålet - meterhøjt ukrudt blev mejet ned, hækkene blev klippet og gamelt skrot blev kørt væk ... haverne er ikke til at kende igen.

Ukrudtet er så højt at det må slås med en le - det kræver en sej kolonist.

Der blev fjernet storskrald på Rundkærsvej

Da dagen var omme var haven slet ikke til at kende igen - Flot arbejde.

Frokostpause i teltet.

Der var højt humør i pausen, hvor Lis stod for grillning af pølser.

LINUS ... dagens yngste deltager.

Der var hentet hjælp udefra til at afretning af vejeene samt transpoart og fordeling af småsten.

MØNSTERVEJ - FØR

Kolonister der er ude med riven.

Rive-holdet foran BEDSTES HUS på hjørnet af Mønstervej og Energivej.

Fasanvej er slet ikke til at kende igen.

Der smukke syn af MØNSTERVEJ efter kolonisterne havde været ude med riven.

Det sidste lille stykke af tværvejen der endnu mangler småsten ... så kan man rigtig se forskellen.

Da dagen var omme fik Johanne en tur i Bernhards nye gummiged. De tog mindst 10 runder, for at presse grusset godt ned i den våde jord ... Bernhard var en rigtig glad mand og Johanne syntes det var fantastisk.

Den 24. september

Den 24. september - frokosten

Fællesarbejde i KHF Sundsmark lørdag den 18. juni.

33 seje kolonister/ haver trodsede regnen og mødte op, for at deltage i dagens projekter, der bestemt ikke var for tøsedrenge … det var ikke "små" projekter bestyrelsen havde i støbeskeen – Hård fysisk rydning af 2 haver med meterhøjt ukrudt og gammelt skrald, lugning, hækklipning og udsmidning af grus og sten på pladsen foran Fælleshuset samt haveveje. Men ”lidt” småregn og hårdt arbejde kan ikke skræmme hærdede kolonister uanset alder.
TIL SAMTLIGE 33 HAVER/ KOLONISTER - I SKAL HAVE ET KÆMPE SKULDERKLAP FOR JERES STORE INDSATS I DAG – I har alle knoklet og slidt langt ud over det forventede, mens regnen silede ned.

KHF Sundsmark har nu 2 haver der vil være meget lettere at leje ud, da de er blevet rengjort – Den øvre del af Fasanvej, Mønstervej, ”tværvejen” og den nedre del af Glentevej er forandret fra at være mudderpøle og bumpler til flotte havestier og pladsen foran Fælleshuset er i tip top stand igen.  Uden vand og brød er det svært at holde dampen oppe … så en stor tak til køkkenholdet og cykelbuddet, der hjalp med at fylde depoterne, sørgede for varm kaffe og læ i de værste byger.

Fællesarbejde i KHF Sundsmark lørdag den 24. september.

46 haver mødte op til årets sidste fælles arbejdsdag – Måske var det udsigten til hårdt fysisk havearbejde, chancen for en tur i gummigeden, at solen for første gang i meget lang tid skinnede fra en næste skyfri himmel eller måske udsigten til godt selskab mens der skulle arbejdes for vores dejlige haveforening. Faktum var at stemningen var i topform og alle de fremmødte kolonister var toptunede til dagens projekter.

KHF Sundsmarks 6 ledige haver blev rengjort, der blev klippet metervis af hæk, luget ukrudt i lange baner og lagt småsten på Havdalsvej, Glentevej og tværvejen – Sikke flot det blev da dagen var omme.

Bestyrelsen er begejstret over at rekordmange haver havde valgt at deltage i årets fællesarbejde – også selv om Lilian fik sved på panden og Formanden fik temmelig travlt med at hente flere pølser og brød til de ristede hotdogs i lørdags - Vi var 24 haver i september sidste år. Faktisk var 12 haver mødt op for anden gang i år (heraf 6 fra bestyrelsen) ... Så ja, arbejdsdagene er blevet til nogle dage hvor vi også har det sjovt, pjatter og hygger os sammen på tværs af generationerne.

TIL ALLE 67 HAVER DER VAR REPRÆSENTERET I LØBET AF ARBEJDSDAGENE, SKAL DER LYDE EN STOR TAK - I HAR ALLE VÆRET MED TIL AT GØRE EN STOR FORSKEL FOR HELHEDSINDTRYKKET AF VORES DEJLIGE HAVEFORENING OG BIDRAGET TIL FÆLLESSKABET.

TAK FOR 2 SUPER GODE DAGE I GODT SELSKAB MED HØJT HUMØR
- SES TIL NÆSTE ÅR

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.03 | 17:47
FÆLLESHUS har modtaget 1
13.03 | 09:46
KOLONIHAVER TIL SALG har modtaget 14
12.03 | 19:09
KALENDER 2018 har modtaget 3
10.02 | 19:50
OPSLAGSTAVLEN har modtaget 3
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE