KOLONISTERNES OPSLAG

Kære kolonist. Her kan du skrive et opslag hvis du gerne vil sælge nogle overskydende materialer, har nogle planter i din have som du gerne vil dele ud af, tilbyde at hjælpe med at klippe hæk eller bare inviterer hele kolonien på kaffebord ;-)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:

Skrevet af Birte Sveen, d. 13-02-2019
Er der nogen ude i sundsmark kolonihaveforening, den der har lyst til at hjælpe med at holde vores vandhaner og andet i forbindelse med vandet i orden , åbne og lukke for vandet forår og efterår,

Kan ringe til mig eller skrive på mail.

får gratis haveleje for det.

tlf. 42228802
Skrevet af Bestyrelsen, d. 03-01-2019
Foreningen kan tilbyde en Brandforsikring
til 245 kr. + 25 kr i gebyr.

skulle dette have interesse kan i kontakte formanden på tlf. 42228802
Skrevet af Birte, d. 06-08-2018
Alle der parkerer, på Borrevej skal parkere langs med hækken, og hvis det ikke bliver overholdt så kommer kommunen og sætter parkering forbud skilte op. Så bestyrelsen beder jer om at respektere det for alles skyld, for vi har ikke for mange parkeringspladser i forvejen.
Skrevet af Bestyrelsen, d. 26-03-2018
Bestyrelsen vil gøre opmærksom på at der er
blevet ændret på de regler om brugen af en generator, man må lade sine batterier op fra kl 8 til kl 11. og så må man kun bruge den i forbindelse med byggeri, og hvis man har fået tilladelse der til.