KOLONISTERNES OPSLAG

Kære kolonist. Her kan du skrive et opslag hvis du gerne vil sælge nogle overskydende materialer, har nogle planter i din have som du gerne vil dele ud af, tilbyde at hjælpe med at klippe hæk eller bare inviterer hele kolonien på kaffebord ;-)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Birte, d. 25-08-2019
Der er en der har mistet sin drone, da han fløj med den hen over sundsmark, Den kan afleveres på Energivej 20.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Birte, d. 25-08-2019
Lysfest:
Lørdag den 7 september er der lysfest det foregår oppe i fælleshuset, grillen er tændt kl 17.30 og så kan kolonister grille deres medbragte kød eller pølsen som man nu har lyst til, alt tilbehør giver foreningen og øl og vand kan købes for 5 kr. Der er tilmelding senest den 4 september på tlf 42228802.man må også gerne komme og grille om man ikke har lys i haven.
Dem der har lys i haven og ikke griller skal også tilmelde sig, så dommerne ved på forhånd hvilke haver og hvor mange de skal ind i. på tlf 42228802.
Bestyrelsen
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Birte, d. 05-08-2019
Der er cafe på Søndag den 11-08 fra kl 10 -13, der kommer en og fortæller om krydderurter, hun har forskellige krydderurter med og smags prøver med, kom og deltag og få et par hyggelige timer. der serveres gratis rundstykker og kaffe og te som sædvanligt.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Birte, d. 04-08-2019
Bestyrelsen takker for en vellykket arbejdesdag som altid mange fremmødte og de gør en stor indsat for at vores haveforening til at se pæn ud og det skal i have en stor tak for. Det er altid så hyggeligt og tiden flyver af sted, Jeg har lagt nogle billeder ind i vores album, de er taget med mobilen da jeg havde glemt kameraet der er de ikke blevet så gode men de er og det skal de være da den dag aldrig kommer igen.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Birte, d. 10-07-2019
Der er fælles arbejde søndag den 4 august.
Vi mødes ved fælleshuset kl 10.
Man må gerne tage nogle haveredskaber med.
Denne gang har vi prøvet noget nyt, der er en liste oppe i opslagstavlen ved fælleshuset der kan man skrive sig på med have nr. og hvor mange der kommer, og om man spiser med.
Det er nemmere at planlægge de opgaver som vi skal have lavet, og det er også rart at vide hvor meget mad vi skal have
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Birte, d. 09-07-2019
Der er cafe lørdag den 13 juli :
der bliver serveret gratis kaffe te og rundstykker .
det er fra kl 10-13.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Birte, d. 07-07-2019
Nu har det igen været indbrud i et kolonihus her i kolonien, der er blevet fjernet to højtalere og noget spiritus. indbruds tyvene er kommet ind ad et vindue, som de har taget en vinkelsliber og skåret stangen over der holdt vinduet, er der andre der har haft indbrud vil jeg gerne høre fra dem. Derfor er kan jeg i nu engang opfordre til at alle der kører ud og ind ad bommene de låser efter sig det kan da ikke være så svært.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Birte, d. 03-06-2019
Hej er der nogen der har lyst til at komme med op og se Jelling haverne, så skal i kontakte John Hynding Har har have på Energivej 39, eller tlfnr. 28652422. det er den 26 juni.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Bestyrelsen, d. 24-05-2019
Cafe i Pinsen

Søndag den 9 juni er der gratis kaffe og te og rundstykker, og da det er Pinse prøver vi at gøre det lidt mere festligt.

Det er stadig kl 10.

Bestyrelsen.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Bestyrelsen, d. 24-05-2019
Bestyrelsen henstiller til alle at de skal ikke låse den 7 juni, for da Elsebeth og Birte langs og læser vandmåler af, og fra den dag skal alle betale det der bliver brugt i deres egnen have. Man skal sørge for at jeres måler bliver beskyttet mod misbrug og hærværk for det er ingen der kommer og læser den før der bliver lukket for vandet igen.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Bestyrelsen, d. 08-05-2019
Der har været indbrud, på Mønstervej 20 natten til onsdag. der blevet taget noget værktøj. Så vi skal alle være opmærksom hvis man ser fremmede. Bernhard har også set i mandags at døren nede på Mønstervej 2 også stod åben hvad der er fjernet der ved vi ikke, men Gert har ikke ringet og sagt noget de er ellers med i vores fællesforsikring.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Bestyrelsen, d. 03-05-2019
Nu har foreningen fået grus hjem, og det må alle tage af MEN man skal betale 25 kr. for en trillebør fuld.Det er et forsøg så vi håber alle der tager grus tit haven kommer og betaler ved kassereren eller formanden.
Skal man bruge noget på vejen er det gratis
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Bestyrelsen, d. 01-05-2019
Nøgler til Glentevej og Nylandsvej kan købes ved formanden. Den koster 200 kr i depositum.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Bestyrelsen, d. 28-04-2019
Der ligger nogle billeder inde på fotoalbum
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Bestyrelsen, d. 28-04-2019
Bestyrelsen takker for det store fremmøde til vores arbejdsdag vi fik lavet en hel del det kan alle se når de kommer forbi fælleshuset. Også en stor tak til vores kok Chung for noget super godt mad den blev rost af alle. Bestyrelsen overvejer om vi skal hænge lister op i tavlerne som man kan skrive sig på med havenr og hvor mange der kommer fra haven (Kolonister), og om de bliver og spiser, det er nemmere for os at planlægge hvad der skal laves og hvor meget mad vi skal lave. Vi blev nød til at sende nogle hjem og det er vi meget kede af for vi er glade for alle der kommer, men vi lover at vi nok skal finde på noget spændende til middag næste gang også så de ikke skal føle sig snyt.
E-mail:
Hjemmeside:

Nyeste kommentarer

I går | 13:12

Hej Alle.
Jeg har mistet min drone ved sundsmark kolonihave.
Hvis i finder den må i meget gerne aflever den til energivej 20
Tlf:29373612

...
02.07 | 11:23

Jeg kommer til Fællesarbejde, Mønstervej 12 👍

...
11.05 | 16:52

Skal man bo i sønderborg kommune for at leje en kolonihave?

...
20.06 | 17:25
KOLONIHAVER TIL SALG har modtaget 22
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE