KOLONISTERNES OPSLAG

Kære kolonist. Her kan du skrive et opslag hvis du gerne vil sælge nogle overskydende materialer, har nogle planter i din have som du gerne vil dele ud af, tilbyde at hjælpe med at klippe hæk eller bare inviterer hele kolonien på kaffebord ;-)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:

Skrevet af Birte, d. 03-06-2019
Hej er der nogen der har lyst til at komme med op og se Jelling haverne, så skal i kontakte John Hynding Har har have på Energivej 39, eller tlfnr. 28652422. det er den 26 juni.
Skrevet af Bestyrelsen, d. 24-05-2019
Cafe i Pinsen

Søndag den 9 juni er der gratis kaffe og te og rundstykker, og da det er Pinse prøver vi at gøre det lidt mere festligt.

Det er stadig kl 10.

Bestyrelsen.
Skrevet af Bestyrelsen, d. 24-05-2019
Bestyrelsen henstiller til alle at de skal ikke låse den 7 juni, for da Elsebeth og Birte langs og læser vandmåler af, og fra den dag skal alle betale det der bliver brugt i deres egnen have. Man skal sørge for at jeres måler bliver beskyttet mod misbrug og hærværk for det er ingen der kommer og læser den før der bliver lukket for vandet igen.
Skrevet af Bestyrelsen, d. 08-05-2019
Der har været indbrud, på Mønstervej 20 natten til onsdag. der blevet taget noget værktøj. Så vi skal alle være opmærksom hvis man ser fremmede. Bernhard har også set i mandags at døren nede på Mønstervej 2 også stod åben hvad der er fjernet der ved vi ikke, men Gert har ikke ringet og sagt noget de er ellers med i vores fællesforsikring.
Skrevet af Bestyrelsen, d. 03-05-2019
Nu har foreningen fået grus hjem, og det må alle tage af MEN man skal betale 25 kr. for en trillebør fuld.Det er et forsøg så vi håber alle der tager grus tit haven kommer og betaler ved kassereren eller formanden.
Skal man bruge noget på vejen er det gratis
Skrevet af Bestyrelsen, d. 01-05-2019
Nøgler til Glentevej og Nylandsvej kan købes ved formanden. Den koster 200 kr i depositum.
Skrevet af Bestyrelsen, d. 28-04-2019
Der ligger nogle billeder inde på fotoalbum
Skrevet af Bestyrelsen, d. 28-04-2019
Bestyrelsen takker for det store fremmøde til vores arbejdsdag vi fik lavet en hel del det kan alle se når de kommer forbi fælleshuset. Også en stor tak til vores kok Chung for noget super godt mad den blev rost af alle. Bestyrelsen overvejer om vi skal hænge lister op i tavlerne som man kan skrive sig på med havenr og hvor mange der kommer fra haven (Kolonister), og om de bliver og spiser, det er nemmere for os at planlægge hvad der skal laves og hvor meget mad vi skal lave. Vi blev nød til at sende nogle hjem og det er vi meget kede af for vi er glade for alle der kommer, men vi lover at vi nok skal finde på noget spændende til middag næste gang også så de ikke skal føle sig snyt.
Skrevet af Bestyrelsen, d. 15-04-2019
Der bliver gået have bedømmelse , i uge 21, 25 og 29.
Afbud meldes til Birte på 42228802. senest den 8 maj.

Skrevet af Bestyrelsen, d. 03-01-2019
Foreningen kan tilbyde en Brandforsikring
til 245 kr. + 25 kr i gebyr.

skulle dette have interesse kan i kontakte formanden på tlf. 42228802
Skrevet af Bestyrelsen, d. 26-03-2018
Bestyrelsen vil gøre opmærksom på at der er
blevet ændret på de regler om brugen af en generator, man må lade sine batterier op fra kl 8 til kl 11. og så må man kun bruge den i forbindelse med byggeri, og hvis man har fået tilladelse der til.

Skal man bo i sønderborg kommune for at leje en kolonihave?

...
HAD KOSTER DET har modtaget 5