VELKOMMEN TIL KOLONIHAVEFORENINGEN SUNDSMARK

… En magisk grøn oase hvor hverdagens stress og jag forsvinder.

I Kolonihaveforeningen Sundsmark er der plads til alle - unge som gamle - lige fra studerende, pensionister, lønmodtagere, akademikere, kunstnere til direktører. Alle er velkomne så længe de overholder kolonihaveforeningens love og vedtægter.

Her kan man nyde stilheden, kun afbrudt af fuglene der synger og naboerne der pusler i haverne omkring en. Der deles gavmildt ud af gode havetips fra garvede kolonister eller der gives en hjælpende hånd hvor det kniber med kræfterne. Man forundres, over at ens fingre er grønne, trods overbevisningen om det modsatte. Der hygges når andre kolonister kigger forbi til en øl eller når familie og venner kommer på besøg. Og ja, - smagen af en tærte, med rabarber fra egen have, den er nu bare bedre. Kort sagt er kolonihaven et fristed hvor livet nydes.


Der er boligserier i ugebladene om, hvordan man indretter sig i sin kolonihave, artikler i dagbladene om kolonihavelivet og tv-serier om kolonihaver, og de mennesker, der befolker dem. Det er for mange unge en del af en ny livsstil at have eller at ville have en kolonihave. De ældre kolonihavefolk undrer sig over al den ståhej omkring noget, som for dem er helt naturligt. Mange kolonihaver er nemlig gået i arv fra generation til generation som en nødvendighed – et fristed, hvor der skulle dyrkes grønsager og blomster til glæde og gavn hele sommeren.

Tag en slentretur rundt i vores dejlige koloni en varm sommeraften eller i en weekend, for at opleve stemningen når det vrimler med myreflittige kolonister.
Skulle du fristes af ønsket om at blive kolonist, er du altid velkommen til at kontakte et medlem fra bestyrelsen med henblik på en rundvisning.
Se under fanen bestyrelsen for kontakt nummer.

Du finder Kolonihaveforeningen Sundsmark på Stationsvej 36 eller ved at kører via Sundsmarkvej til Borrevej  - Her må du parkerer på den aflukkede vej, da det ikke tilladt at kører ind  ad havevejene (kun ærindekørsel for havemedlemmer).

Jeg glæder mig til at komme ud ... af Bi / 2012

Jeg glæder mig til at komme ud,
til at se de første skud,
til der bliver noget at lave,
i min dejlige have.
Det er skønt når jeg render,
hos naboèr, veninder og venner.
Hanne og jeg bliver begge glade,
når vi bytte ting, sager og blade.
Ebbe låner min tommestok,
og Lillan ved der er kaffe nok.
Lisbeth går og planter roser,
som hun har haft med i sække og poser,
på loppemarkeder vi finder sager,
som øjnene behager.
Gitte og familien hygger,
i sus og dus,
i deres flotte prinsessehus.
Når Folmer og konen kommer,
ved jeg det snart bliver sommer,
når jeg ned af havegangen går,
og vinden puster til mit hår,
når sommerfugle og blomster,
haven pryder,
mærker jeg hvor meget jeg livet nyder.
Hmmm jeg glæder mig til at komme ud,
til at se de første skud.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.09 | 18:42

Vi har fået to til salg det ene koster 15.000 og det andet 25000 det sidste kan man handele lidt om. jeg vil gerne vise dig dem du kan ringe på 42228802

MVH.

...
28.07 | 09:59

Det må du meget gerne Birte. mit nummer er 60516217

Vh. Kenneth

...
27.07 | 14:19

Der kommer nogle haver der ikke bliver dyre, og de trænger til en kærlig hånd. hvis du er interesseret kan jeg skrive til dig hvis de er klar til salg

...
17.07 | 13:46

Jeg søger en grund med et lille hus hvor ejer ikke gider bøvle med renovering eller nedrivning. Min plan er at rive ned, og bygge mit eget. På forhånd tak.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE